Waarom InFITnity?

Niet iedereen begint zomaar een eigen onderneming. Ik wel en in deze blog vertel ik je waarom en hoe ik dat gedaan heb.

Ik werkte al sinds 2011 in loondienst en heb uiteindelijk 7 jaar lang bij hetzelfde bedrijf gewerkt. Ik heb het daar enorm naar mijn zin gehad en ik heb heel veel geleerd maar toch zat mij altijd iets dwars. Ondanks het feit dat ik regelmatig van rol binnen het bedrijf ben veranderd, klopte er voor mij iets niet.

Ik werkte namelijk voor een baas. Alles wat ik deed, deed ik niet omdat ik dat wilde (vaak natuurlijk ook wel) maar omdat iemand anders dat wilde.

Daarnaast had ik een bepaald aantal uur per week (zo gaat dat nou eenmaal in loondienst) en daar moest ik mijn werk in doen. Dat betekende ook, dat ik in die uren altijd aan het werk was. Daarbij was ik ambitieus en wilde graag meer maar voor wie dan eigenlijk?

Ik wilde dus graag een eigen bedrijf. Maarja, wat dan? Ik had het altijd over een winkel. Een eigen plek waar ik ook een team om mij heen kan bouwen. Ik kan daar zowel in mijn bedrijf werken, als aan mijn bedrijf werken. Maar in een winkel werken is niet echt iets voor mij. Zeker met een jong gezin en nog een eigen fysiotherapie praktijk geef ik mezelf dan juist veel te weinig vrijheid en mijn doel is meer vrijheid!

Tijdens mijn 2e zwangerschap kwam ik met Herbalife Nutrition in aanmerking. Hoewel ik in het begin wat sceptisch was over de producten heb ik me er enorm in verdiept en door kennis en gebruik kan ik nu zeggen dat ik er heel enthousiast over ben!
Ik pakte de kans om member te worden met beide handen aan en vanuit hier is InFITnity ontstaan.

Zo coach ik zelf direct mijn klanten, maar ben ik ook bezig met het bouwen van een team, Team InFITnity. Ik ontwikkel online cursussen om mijn team te helpen bij het starten van hun eigen business. Deze cursus triggert ze om na te denken over hun visie, missie en de strategie.
Door deze aspecten heel scherp op je netvlies te hebben, kun je bij alles wat je doet bedenken of het je wel of niet iets oplevert voor je bedrijf. Elke nieuwe klant behandel je zoals jij denkt dat het moet.
Als laatste geef ik nog FitCamps en Small Group Boxing om het totaal plaatje aan te kunnen bieden aan mijn klanten.
Behoorlijk wat variatie binnen mijn werkzaamheden dus!

Dankzij mijn ervaring als fysiotherapeut mijn managementopleiding en mijn ervaring als leidinggevende en natuurlijk mijn kennis over voeding ben ik dus in staat om dit totaalplaatje aan te bieden!

Natuurlijk bepaal ik zelf waar, wanneer en met wie ik werk. Dit maakt mij enorm flexibel en door te werken creëer ik voor mezelf meer vrijheid!

Ik wil door! Ik realiseer iedere dag groei en ben iedere dag in contact met nieuwe mensen. Zowel klanten als potentiële nieuwe members/teamleden van Herbalife Nutrition.

Word jij nou enorm geïnspireerd door mijn verhaal (wat eigenlijk nog maar een heel summier verhaal is) en wil je graag meer weten, neem dan vooral contact met mij op! Daar word ik alleen maar heel vrolijk van :D 

Keuzes maken

Soms word je in het leven gedwongen lastige keuzes te maken.
Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook werk gerelateerd. Het kan gaan over leuke dingen of over minder leuke dingen.

Zo werd ik onlangs ook voor een keuze gesteld:

Vanuit Herbalife Nutrition had ik mij gekwalificeerd om naar de Extravaganza te gaan in Keulen. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij alle gekwalificeerden members van Herbalife uit de hele EMEA bij elkaar komen voor trainingen op het hoogste niveau.

OF

Met mijn moeder 4 dagen naar Sevilla.

Waarom dit een keuze moest zijn en niet allebei kon was omdat het in precies dezelfde periode viel.

Diegene die mijn instagram ook volgen die weten inmiddels wel wat mijn keuze is geweest. Ik koos ervoor om met mijn moeder naar Sevilla te gaan. Voor de een een super logische keuze en voor de andere onbegrijpelijk.

Ja ik wil een business opbouwen dus niet naar die training in Keulen gaan is absoluut een gemiste kans en ja, al mijn collega’s die ook gekwalificeerd waren gingen allemaal wel.

Heb ik dan spijt van mijn keuze? Zeer zeker niet. Ik heb geen moment getwijfeld of ik wel de goede keuze heb gemaakt, daar was ik van overtuigd namelijk. Mijn familie, en in dit geval mijn moeder, vind ik nog veel belangrijker dan een training in Keulen. Ik heb er voor gekozen om met haar samen fantastische herinneringen te creeeren. En laat dat voor mij nou precies de rede zijn dat ik graag geld wil verdienen. Ik wil geld verdienen om herinneringen te creeeren. En als zo’n kan je dan wordt aangeboden dan zeg ik geen nee!

We hebben het in Sevilla echt onwijs gaaf gehad! Het is een prachtige stad met heel veel lekker eten en drinken en vriendelijke mensen!

En ja, volgend jaar ga ik wel met Herbalife mee naar de Extravaganza! En dat kan ik nu al zeggen want volgend jaar hoef je je niet meer te kwalificeren maar is het open voor iedereen vanwege het 40-jarig bestaan van Herbalife Nutrition. Dus wil jij volgend jaar met mij mee naar Stockholm, laat het me dan weten!

Daarnaast durven veel mensen niet de keuze te maken om bijvoorbeeld voor zichzelf te beginnen of gewoon van baan te wisselen. ‘We’ blijven graag in de veilige zone. Maar juist door uit die zone te stappen, komen er mooie dingen op je pad.

Als laatste wil ik je nog meegeven dat de keuze die je maakt niet snel de verkeerde keuze is. Je kiest wat op dat moment jou het beste lijkt. Maar kies wel wat JIJ wilt en niet wat een ander wil of waarvan je denkt dat de ander het wil.

Een keuze maken is niet altijd makkelijk maar blijf bij jezelf.