80% of how you look and feel depends on your nutrition

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut werd ik me steeds bewuster van wat voeding kan doen voor je lijf en ook het herstel van je lijf.

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis rondom voeding te optimaliseren en in 2018 ben ik begonne met gebruik van de producten van Herbalife Nutrition tijdens mijn tweede zwangerschap. 
Na mijn bevalling ben ik hier uiteraard mee doorgegaan en werd ik ook bekend met de zakelijke mogelijkeheden van Herbalife Nutriotion.
 
Ben jij op zoek naar de beste coaching als het gaat om:
- Gewichtsverlies of juist aankomen
- Spiermassa opbouwen
- Meer energie
- Meer vitaliteit
- Vetverlies
- Betere sportprestaties
- Verbetering van je huid
- Zelfverzekerd zijn

Dan is het wellicht een goed idee dat we samen eens goed kijken naar jou huidige voedingspatroon en bespreken wat ik voor jou kan betekenen. Voeding is de belangrijkste factor om je doelen te behalen!!

Het power ontbijt van Herbalife Nutrition bevat alle vitamine, mineralen, vetten, eiwitten en koolhydraten die je lichaam elke dag nodig heeft!
Je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus zorg ervoor dat je een goed en lekker ontbijt hebt!

We kunnen een fitcheck inplannen en dan kijken we naar de samenstelling van je lichaam
- Vet%
- Visceral vet%
- KG spiermassa
- Vocht%
- Metabolische leeftijd

Tijdens de fitcheck zullen we kijken naar jou doelen en aan de hand van je resulaten en doelen ene plan maken naar de beste versie van jou!

Dit is wat je krijgt: 
-GRATIS fitcheck
-GRATIS coaching (wanneer je maar wilt zowel online als offline)
- FitCamp (5 rittenkaart voor 25,-EUR)
- Onderdeel van een community
- Coaching en motivatie via social media (bijvoorbeeld elke dag live een 7 minute workout die wordt gegeven door een van de fitcoaches) 

80% nutrition + 20% workout = 100% attitude !! 


“BE STRONGER THAN YOUR EXCUSES"

Keuzes maken

Soms word je in het leven gedwongen lastige keuzes te maken.
Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook werk gerelateerd. Het kan gaan over leuke dingen of over minder leuke dingen.

Zo werd ik onlangs ook voor een keuze gesteld:

Vanuit Herbalife Nutrition had ik mij gekwalificeerd om naar de Extravaganza te gaan in Keulen. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij alle gekwalificeerden members van Herbalife uit de hele EMEA bij elkaar komen voor trainingen op het hoogste niveau.

OF

Met mijn moeder 4 dagen naar Sevilla.

Waarom dit een keuze moest zijn en niet allebei kon was omdat het in precies dezelfde periode viel.

Diegene die mijn instagram ook volgen die weten inmiddels wel wat mijn keuze is geweest. Ik koos ervoor om met mijn moeder naar Sevilla te gaan. Voor de een een super logische keuze en voor de andere onbegrijpelijk.

Ja ik wil een business opbouwen dus niet naar die training in Keulen gaan is absoluut een gemiste kans en ja, al mijn collega’s die ook gekwalificeerd waren gingen allemaal wel.

Heb ik dan spijt van mijn keuze? Zeer zeker niet. Ik heb geen moment getwijfeld of ik wel de goede keuze heb gemaakt, daar was ik van overtuigd namelijk. Mijn familie, en in dit geval mijn moeder, vind ik nog veel belangrijker dan een training in Keulen. Ik heb er voor gekozen om met haar samen fantastische herinneringen te creeeren. En laat dat voor mij nou precies de rede zijn dat ik graag geld wil verdienen. Ik wil geld verdienen om herinneringen te creeeren. En als zo’n kan je dan wordt aangeboden dan zeg ik geen nee!

We hebben het in Sevilla echt onwijs gaaf gehad! Het is een prachtige stad met heel veel lekker eten en drinken en vriendelijke mensen!

En ja, volgend jaar ga ik wel met Herbalife mee naar de Extravaganza! En dat kan ik nu al zeggen want volgend jaar hoef je je niet meer te kwalificeren maar is het open voor iedereen vanwege het 40-jarig bestaan van Herbalife Nutrition. Dus wil jij volgend jaar met mij mee naar Stockholm, laat het me dan weten!

Daarnaast durven veel mensen niet de keuze te maken om bijvoorbeeld voor zichzelf te beginnen of gewoon van baan te wisselen. ‘We’ blijven graag in de veilige zone. Maar juist door uit die zone te stappen, komen er mooie dingen op je pad.

Als laatste wil ik je nog meegeven dat de keuze die je maakt niet snel de verkeerde keuze is. Je kiest wat op dat moment jou het beste lijkt. Maar kies wel wat JIJ wilt en niet wat een ander wil of waarvan je denkt dat de ander het wil.

Een keuze maken is niet altijd makkelijk maar blijf bij jezelf.