FitCamp InFITnity  -> FUN&FIT

Wanneer je de beste versie van jezelf wilt worden is een voedingsplan een essentieel onderdeel om te slagen, maar ik verlies nooit het totaalplaatje uit het oog en denk dus ook aan je workout, de andere 20%.
Precies om die rede ben ik gestart met de FitCamp InFITnity!

Een bootcamp in de buitenlucht waarbij FUN&FIT leidend zijn. 
Tijdens deze workout werken we aan kracht en conditie. Alle aspecten komen aan bod. 

Daarnaast kunnen we ook vrijblijvend een fitcheck inplannen. Dit is een weegmoment waarbij de lichaamssamenstelling in kaart wordt gebracht op de volgende aspecten:  
- Vet%
- Visceraal vet%
- KG spiermassa
- Vocht% 
- Metabolische leeftijd

Daarna kunnen we persoonlijke doelen stellen en op die manier haal je het meeste effect uit je workout. 

Maandagochtend om 09.00 uur in Den Treek in Amersfoort
Donderdagavond om 20.00 uur in Den Treek in Amersfoort

5-rittenkaart for 25,=EUR

Dus, als jij getraind wil worden door een fysiotherapeut en lekker in shape wil komen met mensen met dezelfde ambitie? 
 Subscribe NOW! 

Keuzes maken

Soms word je in het leven gedwongen lastige keuzes te maken.
Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook werk gerelateerd. Het kan gaan over leuke dingen of over minder leuke dingen.

Zo werd ik onlangs ook voor een keuze gesteld:

Vanuit Herbalife Nutrition had ik mij gekwalificeerd om naar de Extravaganza te gaan in Keulen. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij alle gekwalificeerden members van Herbalife uit de hele EMEA bij elkaar komen voor trainingen op het hoogste niveau.

OF

Met mijn moeder 4 dagen naar Sevilla.

Waarom dit een keuze moest zijn en niet allebei kon was omdat het in precies dezelfde periode viel.

Diegene die mijn instagram ook volgen die weten inmiddels wel wat mijn keuze is geweest. Ik koos ervoor om met mijn moeder naar Sevilla te gaan. Voor de een een super logische keuze en voor de andere onbegrijpelijk.

Ja ik wil een business opbouwen dus niet naar die training in Keulen gaan is absoluut een gemiste kans en ja, al mijn collega’s die ook gekwalificeerd waren gingen allemaal wel.

Heb ik dan spijt van mijn keuze? Zeer zeker niet. Ik heb geen moment getwijfeld of ik wel de goede keuze heb gemaakt, daar was ik van overtuigd namelijk. Mijn familie, en in dit geval mijn moeder, vind ik nog veel belangrijker dan een training in Keulen. Ik heb er voor gekozen om met haar samen fantastische herinneringen te creeeren. En laat dat voor mij nou precies de rede zijn dat ik graag geld wil verdienen. Ik wil geld verdienen om herinneringen te creeeren. En als zo’n kan je dan wordt aangeboden dan zeg ik geen nee!

We hebben het in Sevilla echt onwijs gaaf gehad! Het is een prachtige stad met heel veel lekker eten en drinken en vriendelijke mensen!

En ja, volgend jaar ga ik wel met Herbalife mee naar de Extravaganza! En dat kan ik nu al zeggen want volgend jaar hoef je je niet meer te kwalificeren maar is het open voor iedereen vanwege het 40-jarig bestaan van Herbalife Nutrition. Dus wil jij volgend jaar met mij mee naar Stockholm, laat het me dan weten!

Daarnaast durven veel mensen niet de keuze te maken om bijvoorbeeld voor zichzelf te beginnen of gewoon van baan te wisselen. ‘We’ blijven graag in de veilige zone. Maar juist door uit die zone te stappen, komen er mooie dingen op je pad.

Als laatste wil ik je nog meegeven dat de keuze die je maakt niet snel de verkeerde keuze is. Je kiest wat op dat moment jou het beste lijkt. Maar kies wel wat JIJ wilt en niet wat een ander wil of waarvan je denkt dat de ander het wil.

Een keuze maken is niet altijd makkelijk maar blijf bij jezelf.