Wordt Fit -> NU! 

Op dit moment misschien nog wel meer dan anders, is iedereen ontzettend druk bezig met fit worden en/of fit blijven. En terecht! We worden tenslotte met onze neus op de feiten gedrukt hoe belangrijk het is om fit te zijn.
Je voorkomt er niet perse mee dat je ziek wordt, maar het is van grote invloed op je herstel na ziekte.

Verder lezen

Jouw level 10 challenge! 

Op 6 april 2020 start ik met een enthousiaste groep deelnemers weer een nieuwe level 10. Dit is een challenge waarin we 90 dagen focussen op onze persoonlijke doelen. Wat dit voor jou kan betekenen ga ik je hier uitleggen. 

Verder lezen

Waarom InFITnity?

Niet iedereen begint zomaar een eigen onderneming. Ik wel en in deze blog vertel ik je waarom en hoe ik dat gedaan heb. 

Verder lezen

Keuzes maken

Soms word je in het leven gedwongen lastige keuzes te maken.
Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook werk gerelateerd. Het kan gaan over leuke dingen of over minder leuke dingen. 

Verder lezen

Waarom ben ik begonnen met small group boxing? 

Als fysiotherapeut, maar nog meer als trainer, vind ik het te gek om het lichaam beter te maken dan het is op dat moment! 
Wat mij betreft is de beste manier om dit te doen door middel van training en voeding. 

Verder lezen

Proteine?

Graag wil ik je iets meer vertellen over het belang van eiwitten in je voeding, ook wel proteinen. Ze geven energie en helpen je (magere) spiermassa te behouden en op te bouwen en botmassa op te bouwen.

Verder lezen

20 voordelen van elke dag 30 minuten wandelen

Dat 30 minuten bewegen elke dag goed voor je is dat weten we allemaal.
Anno 2019 zitten we veel en we krijgen hier ook nog eens veel klachten van.

Verder lezen

Mijn boodschap

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarom weet ik veel van het menselijk lichaam en het bewegingsapparaat. Uiteraard weet ik dus ook erg veel van het herstel van het menselijk lichaam.
Wat heeft ons lichaam nodig elke dag, elke week, elke maand, elk jaar?

Verder lezen

De voordelen van buiten sporten

Ik ben een fysiotherapeut maar ik sta inmiddels niet meer in de behandelkamer. De voornaamste rede? Ik voelde me niet heel erg comfy, de hele dag in zo’n kamertje zitten…. en de dag daarna…. en de dag daarna…….etc..

Verder lezen

Het verschill tussen vullen en voeden

Het menselijk lichaam is zo’n interessante machine! Want dat is wat het is, een machine die je gedachten door het leven helpen. 
Kan je me nog volgen?

Verder lezen

Keuzes maken

Soms word je in het leven gedwongen lastige keuzes te maken.
Dit kan op persoonlijk vlak zijn, maar ook werk gerelateerd. Het kan gaan over leuke dingen of over minder leuke dingen.

Zo werd ik onlangs ook voor een keuze gesteld:

Vanuit Herbalife Nutrition had ik mij gekwalificeerd om naar de Extravaganza te gaan in Keulen. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij alle gekwalificeerden members van Herbalife uit de hele EMEA bij elkaar komen voor trainingen op het hoogste niveau.

OF

Met mijn moeder 4 dagen naar Sevilla.

Waarom dit een keuze moest zijn en niet allebei kon was omdat het in precies dezelfde periode viel.

Diegene die mijn instagram ook volgen die weten inmiddels wel wat mijn keuze is geweest. Ik koos ervoor om met mijn moeder naar Sevilla te gaan. Voor de een een super logische keuze en voor de andere onbegrijpelijk.

Ja ik wil een business opbouwen dus niet naar die training in Keulen gaan is absoluut een gemiste kans en ja, al mijn collega’s die ook gekwalificeerd waren gingen allemaal wel.

Heb ik dan spijt van mijn keuze? Zeer zeker niet. Ik heb geen moment getwijfeld of ik wel de goede keuze heb gemaakt, daar was ik van overtuigd namelijk. Mijn familie, en in dit geval mijn moeder, vind ik nog veel belangrijker dan een training in Keulen. Ik heb er voor gekozen om met haar samen fantastische herinneringen te creeeren. En laat dat voor mij nou precies de rede zijn dat ik graag geld wil verdienen. Ik wil geld verdienen om herinneringen te creeeren. En als zo’n kan je dan wordt aangeboden dan zeg ik geen nee!

We hebben het in Sevilla echt onwijs gaaf gehad! Het is een prachtige stad met heel veel lekker eten en drinken en vriendelijke mensen!

En ja, volgend jaar ga ik wel met Herbalife mee naar de Extravaganza! En dat kan ik nu al zeggen want volgend jaar hoef je je niet meer te kwalificeren maar is het open voor iedereen vanwege het 40-jarig bestaan van Herbalife Nutrition. Dus wil jij volgend jaar met mij mee naar Stockholm, laat het me dan weten!

Daarnaast durven veel mensen niet de keuze te maken om bijvoorbeeld voor zichzelf te beginnen of gewoon van baan te wisselen. ‘We’ blijven graag in de veilige zone. Maar juist door uit die zone te stappen, komen er mooie dingen op je pad.

Als laatste wil ik je nog meegeven dat de keuze die je maakt niet snel de verkeerde keuze is. Je kiest wat op dat moment jou het beste lijkt. Maar kies wel wat JIJ wilt en niet wat een ander wil of waarvan je denkt dat de ander het wil.

Een keuze maken is niet altijd makkelijk maar blijf bij jezelf.